Chcete se konečně zbavit špatných stravovacích návyků, které ovlivňují dlouhodobě zdravotní stav nás všech. Víte, jaké živiny mohou přispět k optimálnímu průběhu stárnutí našeho mozku?
V listopadu vyjde nová kuchařka, která obsahuje skvělé recepty podporující dobrou náladu, paměť a jasnou mysl.
Z pera autorky mnoha kuchařek a knih o etiketě Evy Filipové a předního českého psychiatra prof. MUDr. Jiřího Rabocha, DrSc., vznikla svým obsahem ojedinělá kniha, která nabízí návod jak jíst, abychom předešli depresím, měli jasnou a bystrou mysl, ale také včas předcházeli největšímu strašáku současnosti na světě – Alzheimerově nemoci. Do knihy je zařazeno i několik základních cviků z jógy, které harmonizují náš fyzický a psychický stav.
Cviky připravila Mgr. Eva Táborská Horynová.
Knihu doprovázejí fotografie Dagmar Hájkové.
Jíst chytře znamená dbát o to, co jíme a jakým způsobem jíme. Jíst chytře je cesta, po které stojí za to jít a hlavně si ji zvolit včas.